Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Great News S01 vanaf 23 augustus op Netflix

  •  
14-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Great News
De komische NBC-serie werd geproduceerd door de makers van Unbreakable Kimmy Schmidt en 30 Rock.
Briga Heelan (Cougar Town) is in Great News te zien als Katie Wendelson, een producent van het actualiteitenprogramma The Breakdown. Ze worstelt met het feit dat ze van haar baas geen 'echt' nieuws mag verslaan, totdat ze plots een veel groter probleem op haar bord krijgt. Haar veel te aanhankelijke moeder Carol (Andrea Martin) blijkt namelijk een functie als stagiair op haar werkplek bemachtigd te hebben. Verder heeft Nicole Richie (The Simple Life) een rol als Katie's collega / rivaal Portia. Great News werd bedacht door Tracey Wigfield, die doorbrak als schrijfster voor 30 Rock. Ze haalde haar oude werkgevers Tina Fey en Robert Carlock - verantwoordelijk voor zowel 30 Rock als Unbreakable Kimmy Schmidt - aan boord als producenten. Fey was later ook nog als actrice te zien in het tweede seizoen van Great News.
Het eerste seizoen van Great News (tien afleveringen) is vanaf 23 augustus te zien op Netflix. Een derde seizoen komt er niet meer, want de serie is inmiddels gecanceld.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!