Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grantchester S04 komt naar NPO Start Plus

  •  
24-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grantchester S04
Het vierde seizoen is niet het einde van de serie, maar wel de laatste reeks waarin James Norton te zien zal zijn.
De maand juni staat bij de NPO in het tekenen van de jaarlijkse detectivemaand van KRO-NCRV, met naast nieuwe series als The Hunters en Strangers ook een aantal vertrouwde series, zoals Grantchester, dat terugkeert met een vierde seizoen. Grantchester volgt de dominee Sidney Chambers (James Norton), die detective en WOII-veteraan Geordie Keating (Robson Green), helpt met het oplossen van misdaden. In de opener van het zesdelige vierde seizoen krijgt het duo te maken met raciale spanningen, nadat er tijdens een toespraak van een zwarte geestelijke onrust uitbreekt en iemand wordt doodgestoken. Na het vierde seizoen neemt Norton afscheid van Grantchester, omdat hij het te druk heeft met zijn nieuwe BBC-serie McMaffia. In het vijfde seizoen zal het nieuwe castlid Tom Brittney (Outlander) daarom een grotere rol krijgen.
De zes afleveringen van het vierde seizoen van Grantchester zijn vanaf 7 juni te zien op NPO Start Plus. In het najaar gaat de reeks eveneens in première op NPO 2.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!