Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grantchester: eerste blik op negende seizoen van Britse misdaadserie

  •  
17-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12591 keer bekeken
  •  
Grantchester

© ITV / PBS Masterpiece

De beelden onthullen het nieuwe personage Alphy Kotteram (Rishi Nair), die uiteindelijk de volgende partner van Gordie Keating (Robson Green) zal worden.

Zender PBS onthulde de eerste beelden van het negende seizoen van Grantchester. De reeks markeert het afscheid van acteur Tom Brittney, die destijds in het vierde seizoen zijn debuut maakte als dominee Will Davenport. Rishi Nair wordt in het negende seizoen geïntroduceerd als Alphy Kotteram, die Davenport op zal volgen en uiteindelijk de nieuwe partner zal worden van rechercheur Gordie Keating (Robson Green). Het verhaal speelt zich nu af in 1961. Davenport en Keating hebben een enorm hechte band, maar toch overweegt Davenport om Grantchester te verlaten. Keating heeft ondertussen zo zijn eigen privéproblemen en arresteert iemand die in de pastorie probeert in te breken. In Nederland ging vorig jaar het zevende seizoen van Grantchester van start bij de NPO, waar het achtste seizoen nog wacht op een premièredatum.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!