Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Grand Tour S02 start 8 december op Amazon

  •  
01-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The Grand Tour
Op 8 december start Amazon Prime Video met het tweede seizoen van The Grand Tour.
Vanaf die datum verschijnt weer elke week een nieuwe aflevering van het autoprogramma dat wordt gepresenteerd door Top Gear-veteranen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May. Naast de premièredatum werd ook de trailer voor seizoen twee onthuld. Daarin zien we het trio onder meer een gevaarlijke aftocht van een besneeuwde berg maken. De trailer wordt heel toepasselijk begeleid door de klanken van Paul McCartney’s ‘Live and let Die’, te vinden op de soundtrack van de gelijknamige Bond-film. Het tweede seizoen van The Grand Tour werd opgenomen op vijf continenten. Clarkson, Hammond en May bezochten daarbij onder meer Kroatië, Mozambique, Dubai, Spanje, Zwitserland, Colorado en New York City. De studiotent bevond zich deze keer permanent in de Engelse Cotswolds. Vorig seizoen was de tent ook even te vinden in Rotterdam.
Het eerste seizoen van The Grand Tour was een gigantisch succes voor Amazon. Lees ook onze recensie. Het programma is ook door Amazon verzekerd van nog een derde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!