Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grand Tour-host Jeremy Clarkson voorlopig aan de kant

  •  
08-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson kan door een longontsteking voorlopig niet in actie komen als host van The Grand Tour.
De voormalige presentator van Top Gear werd tijdens zijn vakantie in Spanje opgenomen in het ziekenhuis. Clarkson heeft naar eigen zeggen sinds 1978 geen vrije dagen meer gehad, maar moet door zijn longontsteking nu toch geruime tijd rust nemen. De productie van het tweede seizoen van zijn peperdure Amazon-serie The Grand Tour is echter al begonnen en Clarkson zou volgende week ook zelf weer op de set moeten zijn. De streamingdienst zal nu het draaischema aanpassen aan zijn herstelperiode. De nieuwe reeks van The Grand Tour liep al eerder tegen een hobbel aan; in juni werd co-host Richard Hammond na een ongeluk met een nieuw type elektrische auto opgenomen in een ziekenhuis in Zwitersland.
Het eerste seizoen van The Grand Tour was een gigantisch succes voor Amazon. Lees ook onze recensie. De tweede reeks moet tegen het einde van het jaar beschikbaar komen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!