de Lagarde

Grace: tweede seizoen van Britse misdaadserie te zien bij de NPO

  •  
14-06-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3003 keer bekeken
  •  
Grace

© ITV

John Simm (Life on Mars) keert terug als detective Roy Grace, waarbij de drie afleveringen van het tweede seizoen allemaal achter elkaar worden uitgezonden.

Het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Grace is volgende maand te zien bij de NPO: op vrijdagavond 14 juli worden in het kader van de ‘crimenacht’ van KRO-NCRV de drie afleveringen van de tweede reeks uitgezonden op NPO 2. Elke aflevering heeft een speelduur van anderhalf uur. Grace volgt detective Roy Grace (John Simm), die werkzaam is in het Britse kustplaatsje Brighton and Hove. De eerste aflevering draait om een moordenaar die ogenschijnlijk op twee plekken tegelijk kan zijn, in de tweede aflevering worden er menselijke resten gevonden in een waterafvoer en in de derde aflevering stuit men op een lijk in een kanaal. De afleveringen werden allemaal geschreven door Russell Lewis, bekend van Endeavour Morse. Eerder dit jaar verscheen ook het derde seizoen van Grace op de Britse tv, met een vierde reeks momenteel in de maak.

Update: de uitzending van Grace S02 is nog niet zeker. Vanaf begin juli kunnen kijkers via deze website van KRO-NCRV stemmen op Grace S02 en Endeavour S09 en de winnaar is tijdens de 'crimenacht' te zien op NPO 2.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!