Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grace and Frankie zeker van zesde seizoen

  •  
16-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grace and Frankie S05
Komende vrijdag gaat seizoen vijf in première, maar de serie is nu alvast verlengd met een zesde reeks.
Grace and Frankie volgt twee vrouwen op leeftijd (Jane Fonda en Lily Tomlin) die plots op elkaar zijn aangewezen, wanneer hun beide mannen (Sam Waterston en Martin Sheen) uit de kast komen en een relatie beginnen. Aan het einde van het vierde seizoen werd het strandhuis van Grace en Frankie verkocht door de kinderen, die hoopten dat hun ouders in een tehuis zouden gaan wonen. Marta Kauffman en Howard Morris, de bedenkers van de serie, hintten vervolgens naar de mogelijke verhaallijnen die zo'n nieuwe omgeving zou bieden, maar aan de nieuwe trailer te zien is het nog niet zover. Daarin zien we namelijk hoe Frankie (Tomlin) en inmiddels ook Grace (Fonda) overal lak aan hebben en gewoon in het leegstaande huis blijven overnachten.
Het vijfde seizoen van Grace and Frankie verschijnt 18 januari op Netflix. Daar kun je tevens kijken naar The Kominsky Method , een sitcom over twee mannen op leeftijd.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!