Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grace and Frankie: trailer voor vierde seizoen

  •  
22-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Grace And Frankie
De trailer voor het vierde seizoen van Grace and Frankie onthult het nieuwe personage van Lisa Kudrow.
Voor haar gastrol in de vierde reeks van de Netflix-serie herenigde de actrice achter de schermen weer met Marta Kauffman. Kudrow was namelijk jarenlang te zien in het mede door Kauffman bedachte Friends, dat begin volgend jaar in zijn geheel naar Netflix komt. De hoofdrollen in Grace and Frankie worden gespeeld door Jane Fonda en Lily Tomlin. Ze spelen twee vrouwen op leeftijd die plots op elkaar zijn aangewezen, wanneer hun beide mannen (Martin Sheen en Sam Waterston) uit de kast komen en een relatie beginnen. Kudrow geeft dit seizoen gestalte aan Sheree, een styliste die altijd de nagels van Grace (Fonda) doet en inmiddels een hechte band met haar heeft opgebouwd. En dat wekt stiekem toch wat irritatie (of misschien eigenlijk jaloezie) op bij een enigszins wantrouwende Frankie (Tomlin).
Het vierde seizoen van Grace and Frankie bestaat uit dertien afleveringen en verschijnt 19 januari op Netflix. Lees ook de recensie van het in maart verschenen derde seizoen nog eens terug.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!