Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Op de set bij Brussel

13-06-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
LaGardeBrussel
Mediaoverzicht 13 juni: onze obsessie voor tv-drama en sitcoms onder de loep. Plus: op de set van de KPN-serie Brussel.
Rondje buitenlandse bladen: Time magazine blikt in een dossier over vrouwen-in-films-en-series-deze-zomer vooruit op de nieuwe Absolutely Fabulous -film (deze zomer). ‘De wereld is veranderd; van de gekkigheid van Patsy Stone and Edina Monsoon zullen kijkers van Real Housewives nauwelijks opkijken,’ schrijft het tijdschrift. 
Het Amerikaanse vakbald AdvertisingAge nuanceert onze liefde voor drama en sitcoms ; live programma’s (sport, nieuws, talentenjachten etc.) bereikten in Amerika de het afgelopen seizoen 61 procent van de ‘target audience’. Drama en sitcom slechts 6 procent. We zijn nog lang niet klaar met The Voice.
Dichter bij huis: Algemeen Dagblad ging naar de set van Brussel , de serie die KPN op de kaart moet zetten als aanbieder van kwaliteitsseries. Actrice Carolien Spoor: ‘Het is fijn dat het nu eens niet om kijkcijfers draait. Deze serie wordt specifiek gemaakt voor de mensen die al KPN-abonnee zijn. Een potentieel publiek van 5 tot 6 miljoen mensen. Een heel prettige gedachte.’
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!