Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gossip Girl dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
11-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Gossip Girl
De kans is groot dat Gossip Girl aan het einde van de maand van Netflix wordt verwijderd.
Dat staat te lezen op de fansite Netflix-Nederland.nl, die dit jaar ook het nieuws over het wegvallen van series als Dexter en The Walking Dead naar buiten bracht. De licentie van Gossip Girl loopt namelijk af op 31 december en is nog niet door Netflix verlengd. Twee jaar geleden kon de licentie op het laatste moment toch nog verlengd worden, maar het is de vraag of dat straks ook een tweede keer gaat lukken. Daarom lijkt het verstandig om wat extra vaart te zetten achter je (her)kijkbeurt. Gossip Girl draait om een groep bevoorrechte leerlingen (met onder anderen Blake Lively) op een privé-school in Manhattan, New York. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Cecily von Ziegesar, die door Stephanie Savage en Josh Schwartz (The OC) voor televisie werd geadapteerd. Alle zes de seizoenen zijn nu nog te bekijken op Netflix.
Savage en Schwartz zijn momenteel verantwoordelijk voor het ook op Netflix te bekijken Dynasty. Verder produceren ze de Marvel-serie Runaways voor de streamingdienst Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!