Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Good Girls S02 verschijnt 31 mei op Netflix

  •  
25-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Good Girls S02
Criminele moeders Beth (Christina Hendricks), Annie (Mae Whitman) en Ruby (Retta) keren terug naar Netflix.
In Amerika wordt momenteel het tweede seizoen van Good Girls uitgezonden op tv en de nieuwe reeks is vanaf eind volgende maand ook hier in Nederland te zien op Netflix. De komische dramaserie werd bedacht door Jenna Bans ( Scandal , Grey's Anatomy ) en volgt een stel op het eerste gezicht brave vrouwen, die uit wanhoop de criminaliteit ingaan. Christina Hendricks ( Mad Men ) speelt Beth, die ontdekt dat haar echtgenoot (Matthew Lillard) een affaire heeft en al hun geld kwijt is geraakt. Ze besluit om samen met Ruby (Retta uit Parks and Recreation) en haar zusje Annie (Mae Whitman uit Parenthood) een supermarkt te beroven, waarna ze steeds dieper afdalen in de criminele onderwereld. Manny Montana (Graceland) heeft opnieuw een bijrol als de gevaarlijke witwasser Rio.
Alle afleveringen van het tweede seizoen van Good Girls zijn bij ons vanaf 31 mei te bekijken op Netflix. De serie is inmiddels ook verlengd met nog een derde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!