Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Good Behavior: serie met Michelle Dockery

  •  
08-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
662 keer bekeken
  •  
Good Behavior
Een oplichtster (Michelle Dockery uit Downton Abbey) begint een relatie met een charmante huurmoordenaar.
Good Behavior volgt Letty Raines, een onverbeterlijke oplichtster die vanwege goed gedrag is vrijgelaten uit de gevangenis. Als ze tijdens de beroving van een hotelkamer informatie opvangt over een huurmoord, probeert ze (tevergeefs) deze misdaad te stoppen. Door een samenloop van omstandigheden raakt ze echter verwikkeld in het leven van de huurmoordenaar. Ze krijgen zelfs een soort van relatie en Letty raakt steeds meer betrokken bij de activiteiten van haar nieuwe lover. Letty wordt gespeeld door Michelle Dockery, die onlangs een Emmy-nominatie ontving voor haar rol in de Netflix-serie Godless. De actrice ontving eerder al verschillende Emmy-nominaties voor Downton Abbey, dat straks een vervolg krijgt in de vorm van een bioscoopfilm. Huurmoordenaar Javier wordt gespeeld door de Argentijnse acteur Juan Diego Botta.
Good Behavior werd bedacht door Blake Crouch en Chad Hodge ( Wayward Pines ). De eerste twee seizoenen van de serie zijn vanaf 24 augustus te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!