Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Good Behavior krijgt geen derde seizoen

  •  
07-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Good Behavior
De eerste twee seizoenen van de serie met Michelle Dockery zijn in Nederland te zien op Videoland.
Zender TNT heeft na twee seizoenen een einde gemaakt aan Good Behavior. Michelle Dockery (vooral bekend van Downton Abbey , dat straks ook nog een speelfilm krijgt) gaf in de serie gestalte aan Letty Raines, een oplichtster die verwikkeld raakt in het leven van huurmoordenaar Javier (Juan Diego Botto). De eerste twee seizoenen kregen prima recensies, maar werden op televisie te weinig bekeken. Omdat de serie het op (internationale) VOD-platforms (zoals Videoland in Nederland) wel goed deed, zocht de zender nog naar een andere manier om het geheel een echte afsluiting te geven, maar tevergeefs. Showrunner Chad Hodge gaf aan dat hij de stopzetting erg betreurt en dat hij nog honderden afleveringen had willen schrijven over de relatie tussen Letty en Javier.
De eerste twee seizoenen van Good Behavior zijn nu te zien op Videoland. Hodge gaf ook een (scriptpagina van) een scène vrij die hij al had geschreven voor seizoen drie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!