Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gomorra: prequel-film in de maak

  •  
11-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Gomorra
De film heeft als werktitel The Immortal en draait om de oorsprong van de gevreesde Ciro Di Marzio.
Acteur Marco D'Amore zal ook in de prequel-film gestalte geven aan Ciro Di Marzio. Als kleine jongen overleefde Di Marzio in de jaren tachtig de grote aardbeving waarbij zijn familie om het leven kwam, waarna hij opgroeide in een weeshuis. Uiteindelijk ging hij werken voor Don Pietro Savastano, en werd hij de mentor van diens zoon Genny. D'Amore neemt niet alleen de hoofdrol op zich: hij zal de film zelf regisseren en treedt aan als coscenarist. De acteur regisseerde al enkele afleveringen van het aanstaande vierde seizoen van Gomorra, waar producent Riccardo Tozzi enorm over te spreken was. D'Amore schrijft het script voor de film in samenwerking met Leonardo Fasoli, één van de vaste schrijvers van de serie. De opnamen gaan in februari van start. The Immortal heeft momenteel nog geen premièredatum.
De eerste twee seizoenen van Gomorra zijn nu te zien op Netflix. Wanneer het derde seizoen, dat in Italië al op televisie is uitgezonden, daar verschijnt is nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!