Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Godzilla-anime komt 17 januari naar Netflix

  •  
11-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Godzilla
Netflix Japan onthulde de wereldwijde releasedatum van de film Godzilla: Planet of the Monsters.
Godzilla's eerste animatiefilm speelt zich af in 2048. Enorme monsters hebben onze planeet onbewoonbaar gemaakt en de mensheid is in de ruimte op zoek gegaan naar alternatieve woonplekken. Wanneer men echter onverrichter zake weer terugkeert naar de aarde, blijkt dat daar inmiddels 20.000 jaar is verstreken. En een gigantisch groot geworden Godzilla staat nu in zijn eentje bovenaan de voedselketen. Godzilla: Planet of the Monsters werd gemaakt door de Japanse productiestudio Toho, de plek waar het beroemde monster in de jaren vijftig bedacht werd. De film is het eerste deel in wat een trilogie moet gaan worden. Planet of the Monsters zou eigenlijk tegelijk met de Japanse bioscooprelease (17 november) in de rest van de wereld op Netflix verschijnen, maar uiteindelijk werd de VOD-release toch even uitgesteld.
Godzilla: Planet of the Monsters is vanaf 17 januari te zien op Netflix. Overigens verschijnt volgend jaar de live action-film Godzilla: King of Monsters (met Millie Bobby Brown, bekend als Eleven in Stranger Things) in de bioscoop.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!