Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Godless: nieuwe trailer voor Netflix-miniserie

  •  
16-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
godless
Jeff Daniels bedreigt de inwoners van een klein stadje in de western Godless van Netflix.
In de nieuwe trailer zien we hoe de acteur uit The Newsroom als bendeleider Frank Griffin het plaatsje La Belle betreedt en daar in de kerk een onheilspellende preek houdt. Griffin is in La Belle op zoek naar Roy Goode (Jack O’Connell), een oude protégee die hij ooit zag als zijn eigen zoon, maar inmiddels is veranderd in een gezworen vijand. Goode zit in La Belle ondergedoken bij de eenzame weduwe Alice (Michelle Dockery), die gelooft dat hij niet zo slecht is als de andere outlaws in de bende van Griffin. En dus mag Goode uiteindelijk de vrouwen in het stadje (de meeste mannen zijn bij een ongeluk in de mijnen om het leven gekomen) bijstaan wanneer Griffin hen de oorlog verklaart. Scoot McNairy ( Fargo ) en Merrit Wever (Nurse Jackie) hebben bijrollen.
Godless bestaan uit zeven afleveringen, allemaal geschreven en geregisseerd door Scott Frank (Out of Sight, Get Shorty ). De serie is vanaf 22 november te bekijken op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!