Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gillian Anderson neemt afscheid van The X-Files

  •  
02-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
90 keer bekeken
  •  
Gillian Anderson
Volgens Gillian Anderson wordt het elfde seizoen van The X-Files haar laatste optreden als Dana Scully.
De actrice bevestigt haar beslissing in een interview met het tijdschrift tv-guide. 'Na het elfde seizoen van The X-Files is het voor mij helemaal klaar. Dat heb ik vanaf het begin al gezegd.' In hetzelfde interview vertelt X-Files bedenker Chris Carter echter dat hij de finale van het aankomende elfde seizoen niet heeft geschreven als de laatste aflevering van de serie. 'Er zijn nog veel meer X-Files verhalen te bedenken. Maar of we straks ook de kans krijgen om die verhalen te vertellen is nog maar de vraag'. Het tiende seizoen van The X-Files eindigde al met een cliffhanger , terwijl de komst van een elfde seizoen met Mulder en Scully toen nog niet zeker was. In het achtste seizoen introduceerde Carter al eens de personages Doggett (Robert Patrick) en Reyes (Annabeth Gish) als mogelijke opvolgers van Mulder en Scully.
Het elfde seizoen van The X-Files gaat donderdag 4 januari om 21.00 uur van start op Fox. Waar het tiende seizoen bestond uit slechts zes afleveringen, werd dat aantal voor de elfde reeks opgeschroefd naar tien stuks.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!