Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Get Down – Part II heeft officiële trailer

  •  
10-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1653501774
De resterende afleveringen van het eerste seizoen van The Get Down zijn vanaf 7 april te bekijken op Netflix. De officiële trailer neemt je opnieuw mee terug naar de jaren 70.
Het tweede deel pakt de draad weer op in 1978, een jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel. Terwijl de discomuziek New York overheerst, is er in The Bronx een nieuw geluid ontstaan. Een aantal jonge muzikanten wordt opgezogen in een culturele revolutie en krijgt de kans om hun naam definitief te vestigen. Maar ze moeten dan wel echt alles geven, om zich succesvol te kunnen navigeren door een wereld vol gevaarlijke gangsters en gierige platenbazen. De serie over de opkomst van het hiphopgenre werd bedacht door Baz Luhrmann, bekend van films als Romeo + Juliet, Moulin Rouge! en The Great Gatsby. Rollen zijn er voor onder andere Justice Smith, Herizen F. Guardiola, Shameik Moore en Jimmy Smits. Part II bestaat opnieuw uit 6 afleveringen.
Bekijk ook onze recensie van The Get Down en lees ons interview met Baz Luhrmann. Verder kun je nog luisteren naar de soundtrack van de serie. Mocht je daarna nog dieper in de geschiedenis van de hiphop willen duiken, dan is Hip Hop Evolution , dat eveneens te zien is op Netflix, ook de moeite van het kijken waard.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!