Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

George Gently vanaf 20 juni terug op NPO 2

  •  
14-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
153 keer bekeken
  •  
George Gentyl S07
De NPO zal tijdens de detectivemaand starten met het zevende seizoen van Inspector George Gently.
De geliefde Britse politieserie is gebaseerd op de boeken van Alan Hunter en speelt zich af in de jaren zestig. Martin Shaw geeft gestalte aan George Gently, een inspecteur die misdaden oplost in het landelijke Northumberland. Hij wordt bijgestaan door Rachel Coles (Lisa McGrillis) en John Bacchus (Lee Ingleby). In de eerste aflevering onderzoekt Gently de moord op een verkrachte vrouw en vindt hij een link met een aantal andere nooit opgeloste verkrachtingen. In de tweede aflevering ontdekt hij dat een zelfmoord mogelijk geen zelfmoord is. Aflevering drie draait om een man die mogelijk vermoord is door één van zijn beste vrienden en in de laatste aflevering belandt Gently tijdens een onderzoek naar een bankroof in de wereld van de skinheads. De afleveringen worden uitgezonden op 20, 21, 27 en 28 juni.
Naast George Gently zijn ook Vera , Dicte , Rebecka Martinsson en Born to Kill te zien in de detectivemaand juni. In juli volgt ook het achtste seizoen van George Gently.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!