Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Geen derde seizoen voor Marco Polo op Netflix

  •  
14-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1985 keer bekeken
  •  
Marco
De ontdekkingsreis van Marco Polo is definitief ten einde gekomen. Netflix stopt na twee seizoenen met de historische dramaserie.
Marco Polo was in 2014 één van de eerste series die Netflix lanceerde op de globale markt. De show van scenarist John Fusco ( Spirit: Stallion of the Cimarron ) speelt zich af in de 13de eeuw en draait om de handelaar en ontdekkingsreiziger Marco Polo (Lorenzo Richelmy) en zijn aanvaringen met Kublai Khan, de leider van het Mongoolse Rijk. Khan werd gespeeld door Benedict Wong, die onlangs nog een bijrol had in de film Doctor Strange. Netflix stak heel veel geld in het eerste seizoen van Marco Polo , dat vervolgens net genoeg kijkers trok om er nog een tweede reeks achteraan te plakken. Het tweede seizoen , met een bijrol voor toekomstig Star Trek Discovery-actrice Michelle Yeoh , verscheen afgelopen juli op Netflix, maar werd uiteindelijk niet zo goed bekeken als de voorgaande reeks.
Het is de vierde keer dat Netflix zelf de stekker uit één van hun series trekt. Eerder maakte de dienst al vroegtijdig een einde aan Bloodline , Hemlock Gove en de Noorse coproductie Lilyhammer. Van Bloodline verschijnt in 2017 wel nog een laatste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!