Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Geen Annihilation-sequel voor Alex Garland

  •  
29-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Annihilation
Mocht er een vervolg komen op Annihilation, dan zal dat gebeuren zonder de maker van het origineel.
In een interview met de website Indiewire laat scenarist en regisseur Alex Garland weten dat hij geen interesse heeft in het maken van een sequel op Annihilation. De film die bij ons exclusief naar Netflix ging, draait om een expeditie naar een vreemd gebied genaamd The Shimmer, waar de natuur een compleet nieuwe weg lijkt te zijn ingeslagen. Het boek waar Annihilation op werd gebaseerd kreeg wel twee opvolgers. Garland clashte tijdens het maken van zijn film echter met de producenten over de (volgens de producenten te intellectuele) toon en was tevens teleurgesteld in het feit dat de film alleen in de Amerikaanse bioscopen ging draaien. Garland was eerder wel producent van het vervolg op het door hem geschreven 28 Days Later. Het door hem geschreven Dredd ( te zien in deze top tien ) krijgt missschien een doorstart als tv-serie.
Annihilation was een kritisch succes, maar bracht in Amerika slechts 43 miljoen dollar op. Alex Garland werkt nu voor zender FX aan zijn nieuwe tv-serie Devs.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!