Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Trones-makers komen met Confederate

  •  
20-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Confederate
HBO heeft onthuld dat David Benioff en D.B. Weiss hun monsterhit Game of Thrones zullen opvolgen met Confederate.
Net als The Man in the High Castle zal Confederate zich afspelen in een alternatieve tijdlijn. Dit keer zien we een parallelle wereld waarin de Zuidelijke Staten (de Confederatie) van Amerika zich destijds succesvol hebben losgemaakt van de Noordelijke Staten (de Unie). En daardoor is slavernij vandaag de dag nog altijd legaal in de Zuidelijke Staten. De serie volgt verschillende mensen en groepen door deze nieuwe wereld. Benioff en Weiss zijn de show al jarenlang aan het voorbereiden en treden allebei weer aan als showrunners. Het tweetal heeft Nichelle Tramble Spellman (Justified, The Good Wife ) en Malcolm Spellman (Empire, het aankomende Foxy Brown ) al aangesteld om te helpen met de scenario's.
De productie van Confederate zal na het laatste seizoen van Game Thrones van start gaan. Het slotstuk van Game of Thrones zou wel nog altijd uitgesteld kunnen worden tot 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!