Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones S07 breekt Twitter-record

  •  
18-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
543544766
Afgelopen zondag werd er maar liefst 2,4 miljoen keer getweet over de seizoensopener van Game of Thrones.
Nooit eerder kreeg een aflevering van een tv-serie zoveel reacties op Twitter. Wat betreft de personages bleek Arya Stark het populairst, gevolgd door Daenerys Targaryen, Sansa Stark, Cersei Lannister en Jon Snow. De drie scènes waar het meest over gesproken werd waren ( spoilers als je de aflevering nog niet hebt gezien ) de wraakscène met Arya, de cameo van zanger Ed Sheeran en het slotstuk waarin Daenerys en Tyrion aankomen bij Dragonstone. In Amerika keken ruim tien miljoen mensen naar de première op televisie. Bij de seizoensopener van vorig jaar waren dat er nog net geen acht miljoen. Met alle online kijkbeurten erbij zit het totale aantal kijkers inmiddels al ruim over de zestien miljoen.
Bekijk de terugblik op de opener, die gisteren bij ons in première ging bij Ziggo. Lees ook onze interviews met Gwendoline Christie en de rest van de cast en doe mee aan de quiz.
De tweede aflevering Stormborn kreeg tevens een teaser.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!