Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game Over, Man!: trailer voor komische Die Hard

  •  
10-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
Game Over, Man! Poster
De titel verwijst naar Aliens, maar het is toch echt Die Hard dat hier door het Workaholics-trio gepersifleerd wordt.
Adam DeVine, Anders Holm en Blake Anderson zijn inmiddels helemaal klaar met hun sitcom Workaholics, die van 2011 tot 2017 te zien was op Comedy Central. Toch lijken ze in de Netflix-film Game Over, Man! ongeveer dezelfde personages te spelen, met als grootste verschil dat ze hier geen kantoorbaan hebben bij een telemarketingbedrijf, maar werkzaam zijn als obers in een hotel. Dat hotel wordt echter overgenomen door terroristen, waardoor het drietal de kans krijgt om zich Bruce Willis te wanen en alle gasten (met name een miljonair die hun idee voor een videogame wil financieren) eigenhandig in veiligheid te brengen. De leider van de terroristen wordt gespeeld door Neal McDonough ( Suits , Justified, Band of Brothers ) en ook Cloris Leachman (Young Frankenstein) en Aya Cash ( You're The Worst ) hebben bijrollen.
Het script voor Game Over, Man! is afkomstig van Holm en de regie was in handen van Kyle Newacheck (Workaholics). De film is vanaf 23 maart te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!