Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones vaakst illegaal gedownload

  •  
02-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones Season 7 Episode 6
Voor het zesde jaar op rij is Game of Thrones de serie die het vaakst op illegale wijze werd bekeken.
Het zevende seizoen van de televisiehit van HBO prijkte namelijk opnieuw bovenaan op het lijstje met de 'most pirated tv-shows', dat jaarlijks wordt vrijgegeven door de website TorrentFreak. De illegale downloads leken het succes op tv desondanks niet heel erg in de weg te staan, want elke aflevering trok meer dan 10 miljoen kijkers, waarbij de finale met 12 miljoen kijkers zelfs de best bekeken aflevering ooit was. Op de tweede plek in het lijstje stond The Walking Dead (het achtste seizoen heeft nu winterstop), gevolgd door The Flash (inmiddels kun je op Netflix kijken naar nieuwe afleveringen), The Big Bang Theory (bij ons te zien op Veronica) en de animatieserie Rick and Morty (bij ons eveneens te bekijken op Netflix). Het lijstje werd afgesloten door respectievelijk Prison Break , Sherlock , Vikings, Suits en Arrow.
Wanneer het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones van start gaat op HBO is nog altijd niet bekend. Volgens actrice Sophie Turner (Sansa in de serie) zullen de fans sowieso nog moeten wachten tot 2019.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!