Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones S08: HBO bevestigt speelduur

  •  
15-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones S08
De eerste twee afleveringen zijn korter dan verwacht, maar de overige vier zitten elk rond de tachtig minuten.
Het was al bekend dat het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones extra lange afleveringen zou bevatten, waarbij werd verwacht dat elke van de zes episodes toch wel een speelduur van 80 minuten of meer zou gaan krijgen. De speelduur per aflevering is nu officieel bekendgemaakt. De eerste twee afleveringen zijn wat korter dan verwacht: 54 minuten en 58 minuten. De daaropvolgende afleveringen zijn wel een stuk langer: aflevering drie duurt 82 minuten, aflevering vier duurt 78 minuten, aflevering vijf duurt 80 minuten en de grote finale van de serie duurt eveneens 80 minuten. In totaal krijgen we dus nog 432 minuten van Game of Thrones voorgeschoteld, voordat de serie (op 19 mei in Amerika, op 20 mei in Nederland) definitief ten einde komt.
Het laatste seizoen van Game of Thrones start op 14 april bij HBO en is bij ons in Nederland vervolgens vanaf 15 april wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series.
Bekijk ook de trailer en onze tien vragen naar aanleiding van de finale van S07.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!