Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Game of Thrones-finale in de bioscoop

  •  
03-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Game of Thrones 803
In samenwerking met Pathé zal Ziggo de allerlaatste aflevering gaan vertonen in 19 bioscoopzalen.
Het laatste seizoen van Game of Thrones heeft nu nog drie afleveringen te gaan. De grote finale is vanaf 20 mei op vod beschikbaar bij Ziggo, maar gebruikers van Ziggo kunnen de aflevering die dag ook bij Pathé op het grote scherm bekijken. De finale wordt dan om 19.30 uur vertoond in 19 bioscoopzalen verdeeld over heel Nederland. Ziggo-klanten kunnen vanaf dinsdag 7 mei om 10.00 uur hun gratis kaarten bestellen, waarvoor je je overigens wel eerst even moet aanmelden. Dat aanmelden kan tot en met zondag 5 mei. Bij een gelijksoortige actie in 2017 waren alle kaarten binnen een half uur weg. Pathé laat op Instagram weten dat je bij hen vanaf 10 mei ook gratis tickets (weer enkel voor Ziggo-klanten) kunt bestellen, maar waarschuwt eveneens voor een stormloop.
Het achtste seizoen van Game of Thrones is momenteel wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series. Lees daarnaast ook de recensies van aflevering één , twee en drie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!