Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fuller House S03 wordt 22 december hervat

  •  
14-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Candace Cameron Bure onthulde op social media wanneer Fuller House wordt hervat.
De laatste negen afleveringen van het derde seizoen zullen vanaf 22 december te zien zijn op Netflix, zodat kijkers met de feestdagen weer iets hebben om met de hele familie voor te gaan ziten. In de eerste aflevering van de serie zorgt D.J. Tanner (Bure) als weduwe in haar eentje voor haar twee kinderen en haar baby, totdat ze hulp krijgt van zus Stephanie (Jodie Sweetin) en jeugdvriendin Kimmy Gibbler (Andrea Barber). Stephanie kan zelf geen kinderen krijgen, terwijl Kimmy ook nog voor haar eigen dochter moet zorgen. In de finale van de eerste seizoenshelft pakten de Tanners en de Gibblers het vliegtuig naar Japan om daar het huwelijk van Steve (Scott Weinger) bij te wonen, terwijl D.J. nog altijd gevoelens blijkt te hebben voor de bruidegom.
Fuller House is een doorstart van de sitcom Full House, dat eveneens te zien is op Netflix. In deze nieuwe incarnatie zijn ook gastrollen weggelegd voor John Stamos en Bob Saget.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!