Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fuller House-bedenker Jeff Franklin ontslagen

  •  
01-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fuller House Season 3
Zelfs de meest familievriendelijke serie van Netflix ontsnapt niet aan drama achter de schermen.
Filmstudio Warner Bros. laat weten dat hun samenwerking met Jeff Franklin per direct voorbij is. Franklin is de bedenker en showrunner van zowel de oude sitcom Full House als de huidige doorstart Fuller House. Op basis van verschillende bronnen bericht de website Variety dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan allerlei misdragingen in de schrijverskamer. Franklin zou schrijvers verbaal uitschelden en ongepaste opmerkingen maken over zijn seksleven en relaties. De staf klaagde naar verluidt ook over het feit dat hij vaak vrouwen waarmee hij aan het daten is meeneemt naar de set, om ze vervolgens gastrollen in de serie te geven. Overigens wordt hij niet door specifieke personen beschuldigd van ongewenste intimiteiten of ongepaste fysieke handelingen. Volgens Netflix heeft het ontslag van Franklin geen effect op de komst van het vierde seizoen , dat nog dit jaar in première zal gaan.
Fuller House is de derde Netflix-serie waar iemand wordt ontslagen. Eerder moesten Kevin Spacey ( House of Cards ) en Danny Masterson (The Ranch) al vertrekken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!