Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Frontier: trailer voor het derde seizoen

  •  
15-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Frontier S03
De oorlog tussen Declan Harp en Hudson’s Bay Company duurt voort in het derde seizoen van Frontier.
De historische actieserie speelt zich af in het noorden van Amerika aan het einde van de 18de eeuw. De pelshandel is op dat moment 'big business' en het Britse Hudson’s Bay Company is de grootste speler op de markt. De outlaw Declan Harp (zelf half Iers en half Native-American) wil daar een einde aan maken en is niet bang om bloed te vergieten. Dat moet ook wel, want in deze wereld worden zakelijke onderhandelingen regelmatig beslist met een steekpartij. Harp wordt gespeeld door Jason Momoa, onder meer bekend als Khal Drogo uit Game of Thrones. Momoa heeft inmiddels ook een filmcarrière, volgende maand is hij bijvoorbeeld te zien in Aquaman, maar de acteur maakt nog altijd graag tijd vrij voor Frontier en hoopt ook een vierde seizoen te mogen maken.
Het derde seizoen van Frontier (wederom zes afleveringen) verschijnt 23 november op Netflix. Jason Momoa is vanaf 13 december in de bioscoop te zien als Aquaman.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!