Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Frontier S03 heeft datum op Netflix

  •  
02-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Frontier S03
Jason Momoa (Aquaman) speelt de hoofdrol in de door Netflix en Discovery geproduceerde actieserie.
Frontier speelt zich af in het noorden van Amerika aan het einde van de 18de eeuw. De Britten hebben zo ongeveer een monopolie op de lucratieve pelshandel, maar Declan Harp (zelf half Iers en half Native American) is vastbesloten om daar een einde aan te maken. De outlaw probeert een flink vuurtje op te stoken onder de alleroverheersende Hudson’s Bay Company en is niet bang om daarbij ook wat kelen door te snijden. Harp wordt gespeeld door Jason Momoa (Game of Thrones, Conan the Barbarian), die vanaf 13 december in de Nederlandse bioscopen te zien is in Aquaman. Bijrollen zijn er voor onder anderen Zoe Boyle (Sons of Anarchy), Landon Liboiron (Hemlock Grove), Jessica Matten (A Red Girl's Reasoning) en Breanne Hill (San Andreas, Rampage).
Het derde seizoen van Frontier (wederom zes afleveringen) verschijnt 23 november op Netflix. Momoa wil graag verder met de serie en hoopt op een vierde seizoen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!