Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

From: tweede seizoen van horrorserie heeft datum bij Star

  •  
21-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14528 keer bekeken
  •  
FromSeason2

© Epix / MGM+

Het mysterie met onder meer Harold Perrineau (Lost) volgt verschillende mensen die in een mysterieus stadje zijn beland en daar niet meer weg blijken te kunnen.

Goed nieuws voor kijkers van de mysterieuze horrorserie From die in Nederland te zien is op Star Channel (voorheen Fox): op maandag 19 februari gaat het tweede seizoen in première bij de zender en zie je elke maandag een dubbele aflevering. From speelt zich af in een spookachtig stadje dat eenieder die het betreedt vervolgens niet meer weg laat gaan. Bovendien krijgen de inwoners ook nog te maken met angstaanjagende wezens die tevoorschijn komen als de zon ondergaat. In het tweede seizoen is het de taak aan Donna en Kenny om orde in de chaos te scheppen wanneer er een bus met nieuwe mensen arriveert. Victor en Tabitha gaan ondertussen op onderzoek uit in de tunnels die onder het stadje doorlopen. From is afkomstig van de producenten van Lost.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!