Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Friends: trailer voor reünie van HBO Max

  •  
19-05-2021
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Friends
Zestien jaar na het einde van de nog altijd enorm populaire sitcom keert de cast terug naar de set.
Na The Fresh Prince krijgt ook Friends een special op HBO Max, waarin de cast terug zal blikken op (het nalatenschap van) de populaire sitcom. De Amerikaanse streamingdienst heeft nu de volledige trailer voor de reünie vrijgegeven. Daarin zien we de castleden de oude set betreden, waarbij onder meer een 'table read' wordt gedaan van de aflevering The One Where Everybody Finds Out en iedereen meedoet aan een trivia-spelletje. De trailer onthult tevens gastoptredens van Tom Selleck (de oude vlam van Monica) en Maggie Wheeler (de oude vlam van Chandler). Verder zijn er bijdragen van beroemde fans als Justin Bieber, Lady Gaga en Reese Witherspoon. Overigens gaat komende dinsdag de nieuwe serie van David Schwimmer op televisie in première bij Fox.
De special is 27 mei te zien in Amerika en één dag later in Nederland bij SBS6 om 20.30 uur. Alle afleveringen van Friends zijn nu te streamen op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!