Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fox onthult eerste beelden van Ghosted

  •  
17-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3055823225
Craig Robinson (The Office) en Adam Scott (Parks and Recreation) zien spoken in de trailer voor de nieuwe komedie Ghosted.
Ghosted werd door Tom Gormican (That Awkward Moment) bedacht als een soort komische variant op The X-Files, waarvan onlangs eveneens een nieuw seizoen werd aangekondigd. Robinson is het Scully-achtige personage dat niet gelooft in het paranormale, terwijl Scott als het Mulder-type juist een ‘true believer’ is die overal voor openstaat. Het tweetal wordt ontvoerd door een geheime overheidsinstantie (in de trailer vertegenwoordigd door Ally Walker uit Profiler) en moet aan de slag om een buitenaardse invasie tegen te houden. Beide acteurs waren al eerder samen te zien in de komische film Hot Tub Time Machine 2. Robinson speelde onlangs nog een bijrol in het tweede seizoen van Mr. Robot en Scott liet recentelijk eveneens een wat meer serieuze kant zien in de miniserie Big Little Lies.
Scott en Robinson zijn zelf ook producenten van de serie. De exacte premièredatum is nog niet bekend. Fox gaf tevens de trailer van hun andere nieuwe komedie The Orville vrij.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!