Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fox maakt einde aan Brooklyn Nine-Nine

  •  
11-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Brooklyn Nine-Nine
Ook de komedies The Mick en Last Man on Earth (hier ook te zien op Comedy Central) zijn inmiddels gecanceld.
Of Last Man on Earth en The Mick na de stopzetting door Fox ergens anders een vervolg krijgen is onduidelijk, maar Brooklyn Nine-Nine gaat wellicht nog door bij een andere aanbieder. Netflix en TBS zouden interesse hebben om een zesde seizoen te maken, maar Hulu (dat eerder ook al het door Fox gestopte The Mindy Project overnam) lijkt de grootste kanshebber. Na de stopzetting was Brooklyn Nine-Nine trending topic nummer 1 op Twitter en werd er over de komische serie net zoveel getweet als over het Songfestival. Ook verschillende beroemdheden (Mark Hamill, Seth Meyers, Lin-Manuel Miranda) lieten op Twitter hun onvrede over de stopzetting blijken. In Amerika heeft het vijfde seizoen van Brooklyn Nine-Nine momenteel nog twee afleveringen te gaan.
In Nederland zijn de eerste vier seizoenen van Brooklyn Nine-Nine te streamen op Netflix. Het huidige vijfde seizoen is hier elke zaterdag te zien op Comedy Central.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!