Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Formula 1: Drive to Survive S02 verschijnt in 2020

  •  
24-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Formula 1
In het tweede seizoen komen voor het eerst echte alle teams aan bod, inclusief Mercedes en Ferrari.
In 2020 komt Formula 1: Drive to Survive terug naar Netflix met een 9 afleveringen tellend tweede seizoen. Dit seizoen zijn voor het eerst alle teams, waaronder ook Mercedes en Ferrari, die meedoen te zien. De nieuwe reeks volgt de teams tijdens alle F1-races in 2019, te beginnen in Australië en vervolgens van Hongarije tot Singapore en van Brazilië tot Mexico, waarna de laatste wedstrijd van het seizoen plaatsvindt in Abu Dhabi. Slechts twintig coureurs mogen deelnemen en in 2019 verschijnt de jongste coureur ooit aan de start. Verder moet voor meerdere coureurs het contract aan het einde van het jaar worden verlengd, dus niemand wil zich zomaar gewonnen geven. De serie geeft opnieuw een kijkje in de levens van de coureurs, zowel op als naast de racebaan.
Lees ook de recensie van Formula 1: Drive to Survive S01. Oscarwinnaar James Gay Rees (Senna) en Paul Martin van Box to Box Films zijn weer uitvoerend producent.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!