Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Forest Whitaker te horen in Star Wars: Rebels

  •  
21-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
ROGUE ONE: A STAR WARS STORY
Het Star Wars-personage Saw Gerrera maakt zijn opwachting in Star Wars: Rebels. Forest Whitaker zal hem van een stem voorzien.
Whitaker speelde Saw Gerrera al in de live-action Star Wars -film Rogue One , momenteel te zien in de bioscoop. Het personage debuteerde ooit in de animatieserie Clone Wars. Om de tekenfilms dichter bij de live-action films te brengen, werd hij vervolgens toegevoegd aan Rogue One , dat nog meer verwijzingen naar Rebels bevat. Whitaker zorgt nu dus voor een extra connectie tussen tekenfilms en live-action films, door in Star Wars: Rebels ook de wat jongere Gerrera van een stem te voorzien. Volgens Rebels -producent Dave Filoni wilde Whitaker na het zien van de Clone Wars -afleveringen met Gerrera werkelijk alles over zijn personage weten. Hij zal opduiken in de tweedelige aflevering ‘Ghosts of Geonosis’, een verwijzing naar de planeet waar de Death Star werd gebouwd.
Star Wars: Rebels speelt zich af tussen Revenge of the Sith en A New Hope. Het derde seizoen wordt momenteel uitgezonden door Disney XD. De aflevering met Whitaker is te zien op 7 januari.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!