Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Follow the Money S03 komt naar de NPO

  •  
12-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Follow the Money S03
De derde reeks start 5 april op NPO 2, maar is vanaf die dag ook in zijn geheel te zien op NPO Start Plus.
De Deense dramaserie Follow the Money draaide eerst vooral om economische misdaden op aandelenbeurzen, bij banken en in boardrooms. Inmiddels is de focus echter meer komen te liggen op de (georganiseerde) misdaad op straat. Het derde seizoen volgt de belevenissen van Alf (Thomas Hwan) en Nicky (Esben Smed). Nicky is inmiddels een grote speler in de Deense onderwereld en Alf heeft bij de politie een nieuwe baan gekregen in de 'gang force'. De twee stevenen af op een confrontatie. Daarnaast wordt actrice Maria Rich geïntroduceerd als Anna, een medewerker van een bank die zwart geld wit kan wassen. Jeppe Gjervig Gram (Borgen) is de showrunner van Follow the Money, en krijgt hulp van scenaristen Adam August (Darkland) en Jenny Lund Madsen (Rita).
Het derde seizoen van Follow the Money verschijnt 5 april op NPO Start Plus, waar de vorige seizoenen al te zien zijn. De reeks is dan ook wekelijks te zien op NPO 2.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!