Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fleabag: trailer voor het tweede seizoen

  •  
12-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fleabag s02 poster
De komische dramaserie van en met Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve) keert in mei terug naar Amazon.
Voor het grote succes van Killing Eve stond Phoebe Waller-Bridge vooral bekend als de bedenker van Fleabag, een komische dramaserie van de BBC waar ze ook zelf de hoofdrol in speelt. Volgende maand komt het tweede seizoen naar Amazon. In Fleabag is Waller-Bridge te zien als een jonge vrouw in Londen, met een heleboel emotionele baggage. In de nieuwe reeks praat ze daarom met een psychiater, gespeeld door Fiona Shaw, die al eerder met de actrice werkte aan Killing Eve. Na een ontmoeting met een priester (Andrew Scott, Moriarty in Sherlock) lijkt ze zelfs God te hebben gevonden. Is ze dan toch in staat om te veranderen? Naast de oude en vertrouwde castleden speelt ook Kristin Scott Thomas (The English Patient) dit seizoen een gastrol.
Het tweede seizoen van Fleabag is vanaf 17 mei te zien op Amazon Prime. Volgens Phoebe Waller-Bridge is de serie nu helemaal klaar en komt er geen derde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!