Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fleabag krijgt tweede seizoen

  •  
28-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fleabag
Phoebe Waller-Bridge heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van Fleabag in de maak is.
Het eerste seizoen van Fleabag was een tv-adapatie van haar eigen theatershow en voor de tweede tv-reeks zal ze weer een nieuwe verhaallijn bedenken. Waller-Bridge speelt zelf de hoofdrol in de komische dramaserie. Als jonge vrouw probeert ze zich (zonder gene en met veel humor) staande te houden in het hedendaagse Londen. Olivia Colman, die samen met Waller-Bridge te zien was in het tweede seizoen van Broadchurch , speelt haar stiefmoeder en andere bijrollen zijn er voor Bill Paterson, Sian Clifford en Hugh Skinner. Naast Fleabag was Waller-Bridge onlangs verantwoordelijk voor het op Netflix te bekijken Crashing. Ook Hollywood klopte al aan de deur; in 2018 is ze samen met Emilia Clarke ( Game of Thrones ) en Donald Glover ( Atlanta ) te zien in de nieuwe Star Wars-prequel over Han Solo.
Fleabag is een coproductie van Amazon en de BBC. Het eerste seizoen is in Nederland te streamen bij Amazon. Het tweede seizoen van Fleabag verschijnt in 2019 op televisie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!