Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

FlashForward komt 16 april naar Videoland

  •  
10-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
98 keer bekeken
  •  
FlashForward
De scifi-serie van scenarist David S. Goyer (The Dark Knight) wordt volgende maand beschikbaar gesteld.
FlashForward draait om een mysterieuze gebeurtenis, waarbij iedereen op onze planeet gedurende 137 seconden het bewustzijn verliest. Tijdens deze globale black out heeft iedereen een visioen over wat er over exact een half jaar met hem of haar is gebeurd. Joseph Fiennes (tevens op Videoland te zien in The Handmaid's Tale ) geeft gestalte aan een FBI-agent die samen met zijn team een aantal aan deze 'flashforward' gerelateerde zaken onderzoekt. Bijrollen zijn er voor John Cho ( The Exorcist ), Courtney B. Vance ( The People v O.J. Simpson ), Sonya Walger ( The Catch ) en Dominic Monaghan (Lost). De tv-serie is een adaptatie van het gelijknamige boek van Robert Sawyer en werd bedacht door Brannon Braga ( Star Trek ) en David S. Goyer (Blade). Goyer werkt momenteel voor Syfy aan de Superman-prequel Krypton.
FlashForward werd in 2010 na één seizoen door zender ABC van de buis gehaald. Alle 22 afleveringen van de scifi-serie zijn vanaf 16 april terug te kijken bij Videoland.
Update: Flashforward keert na eerder uit het aanbod te zijn verwijderd op 1 februari 2021 weer terug naar Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!