Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Flack komt eind mei naar NPO start Plus

  •  
26-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Flack
Anna Paquin (The Piano) speelt een talentvolle PR-manager met een zeer chaotisch leven.
De komische dramaserie Flack speelt zich af in de snelle PR-wereld van Londen. Anna Paquin (bekend van films als The Piano, X-Men en The 25th Hour, terwijl tv-kijkers haar vooral zullen kennen van True Blood) geeft gestalte aan Robyn, een Amerikaanse PR-manager die inmiddels werkzaam is aan de andere kant van de oceaan. Robyn is een ster in het oplossen van andermans problemen, maar haar eigen leven is een grote puinhoop die ze maar niet op orde kan krijgen. Lydia Wilson ( Requiem ) speelt haar collega en beste vriendin Eve en Sophie Okonedo ( Wanderlust , Undercover ) is te zien als haar baas. Daarnaast is er een gastrolletje weggelegd voor de Britse komiek Alan Davies. Flack werd bedacht en geschreven door Oliver Lansley, bekend van de sitcom Whites.
De complete miniserie (zes afleveringen in totaal) is vanaf 24 mei te bekijken op NPO Start Plus. Daarnaast is Flack vanaf 2 mei eveneens wekelijks te zien op NPO 1 Extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!