Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

First Team: kijkje achter de schermen bij Juventus

  •  
09-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
First Team Juventus
Netflix onthulde de trailer voor hun zesdelige docu-serie over de Italiaanse voetbalclub Juventus.
First Team: Juventus volgt de club tijdens het huidige seizoen en brengt verhalen van achter de schermen in beeld. We zien de spelers niet alleen op het veld, maar krijgen ook een indruk van hun levens buiten het voetbal. In de huidige selectie van het team zien we spelers als Giorgio Chiellini, Gonzalo Higuain, het jonge talent Paulo Dybala en de oude rot Gianluigi Buffon. In de trailer voor de serie worden ook de recentelijk verloren Champions League-finales eventjes aangehaald, maar of straks ook het Italiaanse omkoopschandaal uit 2006 aan bod komt is niet duidelijk. Juventus werd destijds van alle clubs het zwaarst bestraft en overgezet naar de derde divisie. Inmiddels gaat het weer beter met de club; komende dinsdag nemen ze het in de achtste finale van de Champions League op tegen Tottenham Hotspur, waarbij ze beginnen met een thuiswedstrijd.
First Team: Juventus is vanaf 16 februari te zien op Netflix. Overigens komt Amazon later dit jaar met een gelijksoortige documentaire-serie over Manchester City.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!