Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Finale Game of Thrones duurt 81 (!) minuten

  •  
10-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3562139161
De laatste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones heeft naar verluidt een speelduur van 81 minuten. Daarmee is het de langste ooit.
Aangezien het zevende seizoen uit slechts zeven afleveringen bestaat, hoopten de fans al op meer tijd per episode. De fans van Watchers on the Wall hebben via de VOD-websites van HBO (HBO Go en HBO Now) de lengte van de aankomende finale weten te achterhalen. Die is bij de fantasyserie nog nooit zo groot geweest. De finale van seizoen zes telde vorig jaar 68 minuten, waarmee het de langste aflevering uit de geschiedenis van de serie was. De zesde aflevering van het zevende seizoen is met 71 minuten eveneens aan de lange kant, maar de vierde mag met 50 minuten juist tot een van de kortste gerekend worden. Verder duurt de derde aflevering 63 minuten en alle overige episodes, inclusief de première, 59.
Het zevende seizoen van Game of Thrones ( bekijk de trailer ) gaat op 16 juli van start bij HBO. Een dag later begint de serie, exclusief bij Ziggo en voorzien van Nederlandse ondertitels, in ons eigen land. Lees meer over de plotwendingen , intromuziek , acteurs en kostuums uit de serie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!