Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Filmversie van CHiPs heeft eerste trailer

  •  
12-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
83 keer bekeken
  •  
Chips_04667.dng
De televisieserie CHiPs krijgt een reboot in de bioscoop. Distributeur Warner Bros gaf de eerste beelden vrij.
De serie over twee motoragenten van de California Highway Patrol was van 1977 tot 1983 te zien bij NBC. Destijds waren de hoofdrollen voor Larry Wilcox en Erik Estrada, maar in de filmversie stappen Michael Peña ( End of Watch ) en Dax Shepard ( Parenthood ) op de motor als Frank Poncherello en Jon Baker. Baker probeert met de baan zijn huwelijk te redden, terwijl Poncherello als undercover agent corruptie binnen de CHP aan het licht wil brengen. Shepard had het ook druk achter de camera, want hij is tevens de scenarist en regisseur van de film. Bijrollen zijn er voor onder andere Vincent D’Onofrio ( Daredevil ), Adam Brody ( StartUp ), Maya Rudolph ( Saturday Night Live ) en de met Shepard getrouwde Kristen Bell ( The Good Place ). De film is vanaf 23 maart te zien in de bioscoop.
CHiPs is niet de enige filmreboot van een oude televisieserie. Een aantal jaren geleden kreeg 21 Jump Street een komische bioscoopvariant met Jonah Hill en binnenkort mag Dwayne Johnson dat trucje nog eens proberen te herhalen met Baywatch.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!