Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Film met Lupita Nyong’o en Rihanna naar Netflix

  •  
24-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
RIHANNA AND LUPITA
Wat begon als grap op Twitter wordt werkelijkheid; Rihanna en Lupita Nyong’o gaan samen acteren in een door Netflix aangekochte film.
In 2014 werden de zangeres en de actrice gefotografeerd bij een modeshow. Online merkte iemand op dat Rihanna leek op een meesterdief, met Nyong’o als haar sidekick / hacker. Vervolgens gingen er stemmen op om beide vrouwen samen te laten acteren in een film, met Ava DuVernay (Selma) als regisseur en Issa Rae ( Insecure ) als scenarist, iets waar alle vier de vrouwen zich direct in konden vinden. Het lijkt er zelfs op dat Rae het op social media bedachte concept zal gebruiken voor het scenario, want volgens Vanity Fair zal de originele bedenker ervan straks op één of andere manier een credit krijgen. Netflix heeft de rechten van de film, die in 2018 in première moet gaan, alvast vastgelegd.
Rihanna had onlangs een bijrol in Bates Motel en is deze zomer te zien in Valerian van Luc Besson. Nyong’o werd onlangs weer ge-motion-captured voor de nieuwe Star Wars-film.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!