Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Feud S2 gaat over Charles en Diana

  •  
01-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2379427398
Vlak voor de première van het eerste seizoen van Feud, maakt zender FX ook het tweede seizoen concreet. De volgende reeks zal gaan over het hobbelige huwelijk tussen prins Charles en prinses Diana.
Bedenker Ryan Murphy ziet Feud , net als het eveneens van hem afkomstige American Horror Story , als een serie waarin elk seizoen een nieuw verhaal wordt verteld. Het tweede seizoen over het Britse koningskoppel zal wederom bestaan uit tien afleveringen en wordt door Murphy geschreven in samenwerking met Jon Robin Baitz ( Brothers & Sisters ). Wie Charles en Diana gaan spelen is nog niet bekend, maar FX strikte twee Oscarwinnaars voor het eerste seizoen, dus de lat ligt aardig hoog. De eerste reeks van Feud draait namelijk om de rivaliteit tussen actrices Bette Davis en Joan Crawford , die gespeeld worden door Susan Sarandon ( Thelma & Louise ) en Jessica Lange ( Tootsie ). Naast verder nog ook Alfred Molina als regisseur Robert Aldrich en Stanley Tucci als studiobaas Jack Warner, gaf Murphy nog bijrollen aan American Horror Story -veteranen Sarah Paulson en Kathy Bates.
Het tweede seizoen van Feud moet ergens in 2018 op FX in première gaan. Naast Feud en American Horror Story , is Ryan Murphy momenteel op de zender ook verantwoordelijk voor American Crime Story en Scream Queens.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!