Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ferry de serie: Undercover-prequel met Frank Lammers heeft datum op Netflix

  •  
20-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
4175 keer bekeken
  •  
DSC_8877

© Netflix / VRT

Ferry Bouman (Frank Lammers) krijgt het als beginnende xtc-producent aan de stok met een drugsbaron (Steef Cuijpers) en een motorbende.

Netflix maakte de datum van Ferry: de serie bekend: vanaf vrijdag 3 november is de prequel op Undercover, die bestaat uit acht afleveringen, te zien bij de streamingdienst. In Ferry probeert Ferry Bouman (Frank Lammers) als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John (Raymond Thiry), zwager Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit) gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub (Tygo Gernandt, foto, speelt een van de leden). Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle (Elise Schaap) de donkere kant van Ferry en zijn werk leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de grootste te worden. De prequel is net als de originele serie afkomstig van showrunner Nico Molenaar.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!