Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Fear the Walking Dead S3 start op 4 juni

  •  
04-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2031275193
AMC heeft premièredatum van het derde seizoen van Fear the Walking Dead onthuld. Op 4 juni wordt de spin-off weer hervat.
Fear the Walking Dead speelt zich net als The Walking Dead, waarvan het zevende seizoen afgelopen weekend ten einde kwam, af in een door zombies geteisterde wereld. Daarin volgen we een disfunctionele familie met aan het hoofd Kim Dickens (House of Cards) en Cliff Curtis (Training Day). Samen met hun twee (stief)kinderen proberen ze de apocalyps te overleven. In het derde seizoen maken ze kennis met een nieuwe familie, waarbij onder andere Dayton Callie aan de serie is toegevoegd als vast castlid. Callie en Dickens waren ooit vaste castleden van Deadwood en werden eerder al even herenigd in Sons of Anarchy. Andere nieuwe toevoegingen zijn Daniel Sharman (Teen Wolf), Sam Underwood (The Following) en Lisandra Tena (Chicago P.D.).
De première van het derde seizoen van Fear the Walking Dead is in Nederland tegelijk met de uitzending in Amerika te zien. Je zult dan wel in de nacht van 4 op 5 juni om 03:00 uur af moeten stemmen op AMC. Op maandagavond 5 juni volgt om 22:00 uur de herhaling.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!