Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

FBoy Island: Nederlandse HBO-serie heeft datum en trailer

  •  
20-10-2022
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
205 keer bekeken
  •  
FBoy Island Nederland
De komische datingshow wordt gepresenteerd door Lisa Loeb, die vorig jaar De Slimste Mens won.
Volgende maand debuteert de eerste Nederlandse HBO-productie op HBO Max. Het gaat om een Nederlandse versie van de datingshow FBoy Island , waarin drie vrouwen zich op een eiland bevinden met acht 'FBoys' die er alleen maar zijn om de geldprijs te winnen en acht 'Nice Guys' die op zoek zijn naar liefde. De vrouwen moeten vervolgens zien te ontdekken welke mannen tot welke categorie behoren, om daarmee de FBoys te elimineren en een Nice Guy eruit te vissen. De presentatie van de serie is in handen van cabaretière, zangeres en schrijfster Lisa Loeb, die in 2021 de finale van De Slimste Mens won. De presentatie van de Amerikaanse versie, die inmiddels ook in Nederland te zien is op HBO Max, is in handen van comédienne Nikki Glaser.
FBoy Island Nederland is vanaf 7 november te zien op HBO Max met direct vier afleveringen, een week later weer vier afleveringen en een dubbele finale op 21 november.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!